Arriba el vermut més diabòlic de l’any!

Aquest proper dissabte 23 de juny a partir de les 12.00h a la plaça Corsini, vermut diabòlic dins dels actes de celebració del 35è aniversari de la recuperació del Ball de Diables de Tarragona i l’ocasió s’ho mereix. Vine al vermut amenitzat pels Devils Dj’s! Us hi esperem!

ACTES DE SANT JOAN

12 h, plaça Corsini. Vermut de Sant Joan. Vine a fer el vermut de Sant Joan amb la música festiva dels Devils Dj’s.

19.30 h, plaça Corsini. Sorollosa traca disparada per la Pirotècnia Igual. Tot seguit, el tradicional repartiment de la coca amb xocolata i moscatell.

23 h, des de la plaça de la Mitja Lluna. Cercavila de foc: El Ball de Diables, el Drac, el Bou, el Griu, la Víbria i la Colla Diables Voramar, acompanyats dels grups de foc convidats: el Ball de Diables de la Bisbal del Penedès, la Mulassa de Barcelona i el Drac de la Geltrú. Aprofitant el seu final a la remodelada plaça Corsini, es recupera l’antic recorregut de la Cercavila de Foc. Itinerari: pl. de la Mitja Lluna, c. Unió, Rambla Nova, c. Cañellas i pl. Corsini.

00.00 h, plaça Corsini. Grans enceses de lluïment, lectura del manifest dels ninots de les fogueres a càrrec del Ball d’en Serrallonga i encesa de la foguera. Enguany l’encesa de la foguera es farà amb la Flama del Canigó, que han acostat a la ciutat la Colla Diables Voramar del Serrallo i la Víbria de Tarragona. Quan acabi l’encesa, començaran a sonar les primeres notes musicals de la revetlla

 

217