Cartell carnaval 2018

CARNAVAL 2018 – TARRAGONA

Aquest proper dimarts 13 de febrer de 2018 a partir de les 20.45h des de la plaça de les Cols,  l’enterrament del Rei Carnestoltes amb la lectura del seu Testament per part de Llucifer, notari reial, i la crema del ninot i la ninota amb la Bóta encesa pels cremallers.

Tanquem el Carnaval 2018 a Tarragona com el nostre rei mana! Us esperem a tots a plaça!

ACTES

20.45 h. plaça de les Cols, casa mortuòria, Antic Ajuntament, c. Major, 39.

Concentració de les comparses del dol, ploraneres, Ball de Diables de Tarragona, Drac de Sant Roc, Bou, Víbria, Griu, Colla Diables Voramar del Serrallo, timbalers diversos, Mascarada del Dol, els Cremallers de teia i els Sèquits del Carnestoltes i de la Concubina amb Grallestoltes i la Cobla de Llardons del Tecler.

20.50 h. plaça de les Cols.

Lliurament del Testament a Llucifer, notari reial, per part del dol de la Colla La Bóta i la Cobla de Llardons del Tecler. Tot seguit, els grups es dirigiran, amb carretilles i sortidors, cap a la plaça de la Font, recuperant d’alguna manera el foc a l’enterrament. Itinerari: pl. de les Cols, Merceria, Fòrum, Santa Anna, Pl. Rei, Pilats, Baixada Peixateria, Cós del Bou i pl. de la Font

21.45 h. plaça de la Font.

Lectura del Testament del Carnestoltes per part de Llucifer, notari reial a l’escenari  de davant l’ajuntament.

22 h. plaça de la Font.

L’enterrament del Rei Carnestoltes amb la Crema del Ninot, la Ninota i la Bóta encesa pels Cremallers. L’Enterrament comptarà amb la presència de les comparses del dol, ploraneres amb carxofes i espelmes, Ball de Diables de Tarragona, Drac de Sant Roc, Bou, Víbria, Griu i Colla Diables Voramar del Serrallo, Mascarada del Dol, Cremallers i Sèquits del Carnestoltes i de la Concubina.

0 403