Presentació coordinadora CBDTC

21 Abr 2017 Tarragona

Detalls de l'esdeveniment


Motiu : Presentació CBDTC
Adreça : Plaça de la Font
Codi postal : 43001
Email de contacte : cbdtradicionals@gmail.com

Presentació pública de la coordinadora a Tarragona

La  Coordinadora de Balls de Diables Tradicionals de Catalunya (CBDTC) realitzarà una presentació oficial a Tarragona. Aquesta entitat, que vol ser l’herència de la  Coordinadora de Balls de Diables Centenaris amb Parlaments de Catalunya, té la voluntat de treballar per aquelles colles que utilitem un model tradicional de ball de diables.

El pròxim divendres 21 d’abril, la CBDTC viatjarà a Tarragona per presentar-se a la ciutat. L’acte començarà a les 12h a la Sala de Premsa de l’Ajuntament tarragoní amb la presència de les autoritats municipals de cada municipi representat a la CBDTC i on es comunicarà que és CBDTC i quins objectius vol assolir.

A mitja tarda, a l’Antiga Audiència de Tarragona serà l’escenari d’una taula rodona, on diferents experts donaran el seu punt de vista sobre els balls de diables tradicionals. I ja al vespre, les onze colles que formen part de la CBDTC realitzaran una cercavila de foc.

La concentració es farà a les 21:30h a la Rambla Nova per anar direcció a la plaça de la Font i iniciar allà el recorregut fins a la plaça de les Cols, per acabar al Pla de la Seu es realitzarà una encesa conjunta.

Els onze balls fundadors de la CBDTC són : Ball De Diables de Vilanova Ball de Diables de la Riera Ball de Diables de Vilafranca Ball de Diables de L’Arboç Ball de Diables Ball de Diables del Vendrell Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada Ball Diables Sant Quintí Ball Diables de Torredembarra Ball Diables ReusColla Vella Diables Sitges.