Aquest matí de dimecres 31 de juliol, s’ha presentat la imatge gràfica i el marxandatge de Santa Tecla 2019 on un any més, el Ball de Diables de Tarragona edita la samarreta de les festes, on després de 31 edicions, segueix editant aquesta samarreta des de 1985. 

Podeu veure un recull de les samarretes anteriors a: Marxandatge Santa Tecla

PUNTS DE VENDA DE LA SAMARRETA (A PARTIR DEL 20 D’AGOST)

Edita: Ball de Diables de tarragona

Preu: 12€

El Corte Inglés

Mercat Central de Tarragona

El Lloro

Llibreria la Capona

Estand de les festes – a partir de l’11 de setembre al vestíbul del Teatre Tarragona.

EL CARTELL DE SANTA TECLA 2019

Nota de premsa de l’Ajuntament de Tarragona.

El dissenyador Arnau Martín ha estat l’encarregat de la creació de la imatge gràfica de les Festes de Santa Tecla 2019. Per segon any consecutiu, el cartell mostra un moment en lloc d’un element del Seguici Festiu com s’havia fet amb anterioritat. En aquesta edició el protagonista és el pilar caminant, plasmat en la seva sortida des de la plaça de les Cols de Tarragona. Martín ha creat quatre versions del cartell, una per a cada colla castellera de la ciutat, amb l’objectiu de representar tots els protagonistes d’aquest acte tan emblemàtic.
En les peces de marxandatge, on existeix dificultat per poder utilitzar els quatre dissenys, s’ha optat per fer servir només dos elements de la imatge: la rosassa de la Catedral de Tarragona i l’enxaneta. Així doncs, la samarreta, la motxilla, el mocador, la tote bag i el vano incorporen adaptacions gràfiques neutres que fugen de la personalització dels quatre colors de les colles castelleres tarragonines. Totes aquestes peces es posaran a la venda després de Sant Magí, a partir del 20 d’agost.

Més informació sobre el marxandatge de Santa Tecla 2019 i les festes majors de Tarragona a: Santa Tecla 2019

771