Mercadet Santa Tecla 2017

El Ball de Diables de Tarragona organitza el 2n Mercadet de marxandatge de les festes i la 2a Jornada de portes obertes “Baixa a l’infern”, dins el marc de les festes de Santa Tecla 2017, aquest diumenge 17 de setembre, de 18.00 h a 21.00h (aproximadament). L’acte es durà a terme a la plaça del Ball de Diables (C/ Roger de Llúria) i al local social del BDT.

L’objectiu d’aquests acte és habilitar un espai perquè entitats, teclers i comerços puguin exposar, per intercanviar o vendre, qualsevol article de Tecles passades. L’únic requisit és que el marxandatge sigui de Tecles passades —no d'altres festes— i que no es pugui comprar a l’estand enguany, o bé material d’enguany, però a un preu més reduït de l’habitual.

Si tens samarretes, mocadors, xapes, programes o qualsevol material divers relacionat amb les Festes de Santa Tecla, ara és la teva! Vine i podràs canviar amb altres persones marxandatge que no vulguis o tinguis repetit. Espai especialment recomanat per a teclers compulsius. T’INTERESSA? Doncs inscriu-t’hi enviant un missatge per correu electrònic a: info@diablesdetarragona.cat

Fem més gran la comunitat teclera! I la col·lecció de samarretes, mocadors i altres productes també, evidentment.

Lloc: Plaça del Ball de Diables (C/ Roger de Llúria)

Hora: de 18.00 h a 21.00 h

Més informació, a l’esdeveniment: http://bit.ly/2h4YIlY

346