Donació samarretes entitats

El BDT dóna samarretes de les festes de Santa Tecla  a dues entitats de la ciutat.

Acabades les festes de Santa Tecla, el Ball de Diables de Tarragona es replega a l’Avern i s’organitza per afrontar un nou 2018, any marcat al calendari, amb què l’entitat afronta el 35è aniversari de la seva recuperació.

Per endreçar coves i calderes, hem optat per fer donació dels excedents de samarretes de les festes d’enguany (i uns quants més de les dues anteriors) a dues entitats de la ciutat perquè en facin una gestió solidària.

Les dues entitats són la Fundació Internacional de Solidaritat de la Companyia de Maria del Col·legi Lestonnac l’Ensenyança (FISC), que destinarà els beneficis que en tregui al projecte solidari Heri Kwetu, de la ciutat congolesa de Bukavu, i l’Agrupament Escolta i Guia “Fent Camí”, que les farà arribar a una ONG perquè vagin a algun projecte d’ajuda social.

El lliurament dels lots de centenars de samarretes per a cada entitat va tenir lloc al nostre local social el dissabte 11 de novembre de 2017 passat, on alguns representants de les dues entitats, van poder fer una visita al local social del Ball de Diables de Tarragona.

Si voleu col.laborar amb aquestes dues entitats, teniu la seva pàgina web a continuació:

https://www.fisc-ongd.org/ 

http://aegfentcami.cat/

 

325