Elvira Ferrando

El Ball de Diables de Tarragona anuncia oficialment un canvi de rumb després d’una assemblea extraordinària on s’ha decidit que l’entitat passi a crear un nou partit polític, independent i republicà. Després d’una ajustada votació, els membres del BDT van votar “sí” per donar pas a un partit polític que es presentarà a les properes eleccions municipals al maig de 2019.

La taula assessora per a la creació del partit volia una cara visible al capdavant de l’organització: una persona tarragonina al 100%, que hagi participat a la majoria dels actes que l’entitat ha celebrat durant tot l’any 2018 per commemorar el 35è aniversari.

La persona independent que encapçalarà la llista i optarà a l’alcaldia és l’actual consellera de Comerç, Relacions Ciutadanes i Universitats, Elvira Ferrando i Gómez. Una persona molt ben preparada, titulada en Tècniques Mercantils i Administratives, amb estudis de Banca i Secretariat, Lideratge, Direcció d’Empreses, Comunicació i Màrqueting. Directora de MAPFRE, on treballa des de fa 37 anys, ha estat distingida amb diferents reconeixements professionals; tothora també molt vinculada al món associatiu, comercial i cultural de la ciutat.

És la persona que va tastar el pastís del 35è aniversari, va presidir la presentació de la maça el passat mes d’agost; es va emportar i presentar el llibre “Vida Infernal” que vam ensenyar en públic el passat mes de setembre, durant les festes de Santa Tecla 2018 i també és una de les que van apostar, juntament amb nosaltres, per crear les lones festives que decorin els aparadors per on passa el Seguici Popular amb imatges de la festa.

Una persona que hem tingut el plaer de “suportar” molt amablement i  que s’ha fet mereixedora de liderar aquest partit diabòlic i d’encapçalar el nostre projecte com a futura alcaldessa de la nostra estimada ciutat.

Només resta afegir que Llucifer il·lumini la ment dels tarragonins a l’hora de votar!

PROGRAMA ELECTORAL PER ELVIRA FERRANDO

300