Cercavila de foc infantil

El proper diumenge 30 de juny a partir de les 20.30h el Ball de Diables Infantil de Tarragona participarà per segon any consecutiu a la Cercavila de foc infantil dins de la festivitat de Sant Joan de Tarragona. Hi participaran junt amb el nostres diables infantils, el Drac de Sant Roc de Tarragona Petit, el Bou de Tarragona Petit i la Víbria de Tarragona. Els elements de foc petits del Seguici Popular Petit de la ciutat de Tarragona.

El foc és un dels ingredients principals de la festa mediterrània, i per celebrar els actes del solstici d’estiu, els grups de foc infantil també tindran la seva cercavila de foc. Serà el diumenge 30 de juny, a partir de dos quarts de nou del vespre (20:30h), des de la rambla Ponent de Torreforta.

El recorregut d’aquesta Cercavila de Foc Infantil serà el seguent: L’inici serà a la Rambla de Ponent i seguirà pel carrer del Riu Anoia, carrer del Riu Siurana i Anella Mediterrània. Al final del recorregut, tots els grups de foc del Seguici Petit que hi participen en aquesta Cercavila de Foc Infantil, faran una encesa conjunta per finalitzar la cercavila.

414