CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA 2019 – CERCAVILA DE FOC A CERVERA

Aquest 2019 el Ball de Diables de Cervera – Carranquers celebren el seu 25è aniversari. L’acte més destacat d’aquest aniversari serà la Trobada Nacional de Balls de Diables de Catalunya del proper 8 de juny, on se citaran més de 1.000 diables d’arreu de Catalunya en un dels actes de foc més importants que s’hagin fet mai a les Terres de Ponent.

A la tarda, els balls de diables infantils de Cervera, Torredembarra, Valls i Sant Quintí de Mediona, seran els protagonistes. Començaran amb un correfoc i seguidament hi haurà una mostra de Balls Parlats Infantils a càrrec de totes aquestes colles.

EL BALL DE DIABLES DE TARRAGONA SERÀ UNA DE LES 20 ENTITATS CONVIDADES

A la nit, les 20 colles convidades a la Trobada faran un correfoc que anirà des de la plaça Major fins la plaça Universitat, on finalitzaran el correfoc amb una gran encesa conjunta. Les colles convidades a la Trobada són els Balls de Diables de Vilafranca, Ball de Diables de la Riera de Gaià,  Ball de Diables de Valls, Ball de Diables de Reus, Ball de Diables de Tarragona, Ball de Diables de Sitges-Colla Vella, Ball de Diables de Sant Pere de Ribes, Ball de Diables de la Ràpita del Penedès, Ball de Diables del Vendrell, Ball de Diables de Torredembarra, Ball de Diables de Sant Quintí de Mediona, Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, Ball de Diables de Santa Coloma de Queralt, Ball de Diables d’Igualada, Ball de Diables de l’Arboç, Ball de Diables de l’Alforja, Ball de Diables de l’Esplugues de Llobregat, Ball de Diables de la Llacuna, Ball de Diables de Vilaseca i Cervera.

Consulta els horaris a l’apartat agenda

Més informació: https://cervera2019.cat

312

Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /usr/home/diablesdetarragona.cat/web/wp/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298