Aquest proper dimarts 28 de febrer, arriba l’enterrament del Rei Carnestoltes i la crema del ninot i ninota de carnaval per part dels cremallers. Per tant, el Ball de Diables arrenca temporada de foc, amb una cercavila que començarà a la plaça de les cols per primera vegada, amb l’entrega del testament al notari reial, Llucifer. 

HORARIS

20.45 h. Plaça de les Cols, casa mortuòria, Antic Ajuntament, c. Major, 39.

Concentració  de les comparses del dol, ploraneres, Ball de  Diables, Drac, Bou, Víbria, Griu, Colla Diables Voramar del Serrallo, timbalers diversos,  Mascarada del Dol, els Cremallers de teia i els  Sèquits del Carnestoltes i de la Concubina amb Grallestoltes i la Cobla  de Llardons del Tecler.

20.50 h. Plaça de les Cols.

Lliurament del Testament a Llucifer,  notari reial, per part del dol de la Colla La Bóta i la Cobla de  Llardons del Tecler. Tot seguit, els grups es dirigiran en solemne  professó cap a la plaça de la Font.
Itinerari: pl. de les Cols, c. Major, c. la Nau, bda. Pescateria, c. Cós  del Bou i pl. de la Font

21.45 h. Plaça de la Font.

Lectura del Testament del  Carnestoltes per part de Llucifer, notari reial.

22.15 h. Plaça de la Font.

L’enterrament del  Rei Carnestoltes amb la Crema del Ninot,  la Ninota i la Bóta encesa pels Cremallers. L’Enterrament comptarà amb la presència  de les comparses del dol, ploraneres amb  carxofes i espelmes, Ball de Diables, Drac, Bou,  Víbria, Griu i Colla Diables Voramar del Serrallo, Mascarada del Dol, Cremallers, Sèquits del Carnestoltes i de la Concubina.

230