El BDT (Ball de Diables de Tarragona) , cel.lebra els seus 35 anys des de la seva recuperació i per aquest motiu, ha organitzat diferents actes per cel.lebrar aquesta efemèride.

La celebració d’aniversaris del Ball de Diables de Tarragona i les seves seccions infantils —diables i Aligueta— protagonitza una de les jornades d’actes previs de Sant Magí aquest dissabte, 11 d’agost, a la plaça Corsini.

Al migdia (de 12 a 15 h), el Vermut del 35è aniversari, amenitzat amb la selecció musical de Chico Malo DJ (Jordi Cruz), marcarà l’inici d’aquesta jornada diabòlica.
A la tarda (18 h) tindrà lloc la presentació del pastis d’aniversari a dins del Mercat, a càrrec de la pastisseria Cal Jan, i que conclourà amb una carretillada a la plaça per part del Ball de Diables de Tarragona (adult).

Cap a les 19 h començarà la festa infantil de les seccions Ball de Diables Infantil de Tarragona i l’Aligueta de Tarragona. Es presentarà una reproducció de la maça dels diables de Tarragona que es clourà amb una carretillada per part dels diables infantils. Seguidament començarà una animació musical, hi haurà inflables per a la canalla i el fotocall de Llucifer i la Diablessa infantils, acompanyats de l’Aligueta.

HORARIS

12.00h. – El Vermut d’aniversari del BDT, amb la música de ChicoMalo DJ- Jordi Cruz.

18.00h.  – Presentació del pastís del 35è aniversari creat per la Pastisseria Cal Jan.. En acabar la presentació, carretillada del Ball de Diables de Tarragona, davant del Mercat Central.

19.00h. – Presentació de la maça (una rèplica a escala de l’adulta) per a col.leccionistes i festers. En acabar la presentació, carretillada del Ball de Diables infantil de Tarragona, davant del Mercat Central.  Després de la presentació, festa infantil a la mateixa plaça. 

298